مدیریت ارتباط با اقوام و انتخاب آگاهانه دوستان خانوادگی

انتشار یافته در تاریخ: 13 ژوئن 2014

نقش و اهمیت جایگاه والدین در کیفیت زندگی همسران جوان، نقش آسیب‌زای برخی از سنّت‌های تحمیلی در گسستگی خانواده جوان، شیوه‌های کمک والدین در تحقق و حفظ استقلال حانواده جوان، نقش گفتگو و برنامه-ریزی مدبّرانه زن و شوهر جوان در تنظیم نحوه معاشرت با اقوام و دوستان،Thumb32 خانواده نوپا و اهمّیت انتخاب دوستان خانوادگی متناسب و سازگار بر اساس اهداف متعالی.

(مدّت زمان جلسه 2 ساعت)

ss

  1. الیاس بیگدلی گفت:

    باعرض سلام و ادب و احترام خدمت استاد والا مقام ،من این نوشته ی حضرتعای خیلی نیاز دارم چگونه تهیه نمایم از وبلاگتان نتواستم تهیه نمایم
    ((مدیریت ارتباط با اقوام و انتخاب آگاهانه دوستان خانوادگی)) با تشکر الیاس بیگدلی

    1. مدیر سایت گفت:

      با سلام و تشکر از ابراز محبت شما
      برخی از سخنرانی‌ها دارای فایل ویدیویی و برخی دارای فایل صوتی هستند. با این حال در تعداد کمی از سخنرانی‌ها امکان ضبط برای ما نبوده است. ان‌شاا…. به محض آن که سخنرانی مشابهی در همین موضوع ضبط گردد،‌از طریق سایت به اطلاع علاقه‌مندان خواهد رسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلاش علمی خستگی‌ناپذیر
تصویر استاد در حال سخنرانی

احیای ارزش‌های خانواده و دفاع از جامعه خانواده‌محور، و در یک کلام ترویج خانواده سالم به عنوان راهکار اصلی سلامت اجتماع، وجه بارز کار علمی استاد را تشکیل می‌دهد، و سابقه‌ای بیش از چهل سال را در تحقیق و مشاوره رقم زده است. در نگرش ایشان، ارزش‌های اجتماعی از خانواده سرچشمه می‌گیرد و خانواده منبع رشد اخلاقی جامعه است، و حل مؤثر بیماری‌های اجتماعی با توجه به محوریت خانواده سالم امکان‌پذیر خواهد بود.

کتاب اخیر ایشان «خانواده در تندباد»، به ریشه‌یابی عمیق آسیب‌های خانواده در عصر ما و راه‌حل‌های خروج از این آسیب‌ها می‌پردازد. ایشان در فاصله سال‌های 1386 تا 1390 عهده‌دار ریاست مرکز مشاوره روانشناختی دانشگاه علم و صنعت و نیز مشاور دانشکده مهندسی برق در ارتقای فضای انسانی و پیشرفت علمی بوده‌اند.

با اعتقاد به ضرورت گفتگوی اساتید با یکدیگر و همگرایی در بینش‌های اجتماعی و سیاسی آنان، ایشان از یاری‌دهندگان و احیاکنندگان هم‌اندیشی اساتید در دانشگاه بودند. وجه بارز دیگر در فعالیت علمی و تخصصی ایشان، حوزه جوانان، و روانشناسی اجتماعی و محیطی با تکیه بر محیط‌های آموزشی، به‌ویژه آموزش عالی و دانشگاهی است، و کتاب تحلیلی استاد با نام «مدیریت تحول‌گرا در دانشگاه» برآمده از سال‌ها تحقیق و تجربه در این حوزه است.

ایشان تا سال 1403 به عنوان مشاور معاونت فرهنگی و یا مشاور ارشد رئیس در دانشگاه‌ها فعالیت کرده‌ و بر نظریه پیشرفت علمی بر مبنای ارتقای فضای انسانی تأکید می‌کنند. اغلب مخاطبان دانشگاهی ایشان را با سخنرانی‌هایشان می‌شناسند، که تلاش شده در این سایت به‌صورت منظم ذخیره و آرشیو گردد.

کتاب‌های اخیر
(کلیک برای اطلاعات بیشتر)