هدفمندی، امید به آينده و تقویت روحیه خودباوری (سخنرانی در دانشگاه علم و صنعت)

انتشار یافته در تاریخ: 27 اکتبر 2013

speaker_logo   در زندگی امروزی و به خصوص در زندگی شهری، تعداد پارامترهایی که بایستی هرروزه مدیریت شوند، و تعداد پیام‌هایی که برای جلب توجه ما طراحی شده‌اند، افزایش یافته است.

Stand_HadafKhodbavari

. رسانه‌ها به تنهایی بیش از یک سوم وقت ذهنی ما را به خود جذب می‌کنند. در فضایی با این حجم از اطلاعات، چنان‌چه معیارها و اصول مشخصی در زندگی نداشته باشیم، یا سردرگم خواهیم بود و یا پیام‌های  محیط زندگی  ما به  ما جهت خواهند داد.  به راستی ابزار ما در مدیریت آگاهانه زندگی چیست؟

هدف  ما چیست و تفاوت هدف با آرزو در چه چیز است؟ این سوال به خصوص برای دانشجویان تازه ورودی که پس از کنکور نیاز به تعریف هدف جدیدی دارند پراهمیت است. در این سخنرانی، به اهمیت عناصری همچون هدف و آرزو برای معنادار شدن تلاش و نقش جهان‌بینی به عنوان قطب‌نمای زندگی، و چگونگی بیدارکردن این عناصر در ذهن خود می‌پردازیم. همچنین با استفاده از داستان‌ها و نمونه‌های متنوع، به عواملی می‌پردازیم که ما را به ساختن یک هدف پویا نزدیک یا از آن دور می‌کند.

در این سخنرانی همچنین به عقل به مثابه یک فرمانده که می‌تواند نیروهای انسان را در مسیر هدف منسجم و متمرکز نماید اشاره می‌کنیم و وارد مبحث مدیریت آگاهانه می‌شویم. چرا مدیریت آگاهانه برای زندگی امروز اهمیت بیشتری دارد؟ و چه چیزهایی باید در زندگی مدیریت شوند؟

برای این سخنرانی فایل‌های نمونه صوتی وجود دارند.

 

speaker_logo سخنرانی در دانشکده فیزیک دانشگاه علم و صنعت – بهمن  ۱۳۹۱ :


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلاش علمی خستگی‌ناپذیر
تصویر استاد در حال سخنرانی

احیای ارزش‌های خانواده و دفاع از جامعه خانواده‌محور، و در یک کلام ترویج خانواده سالم به عنوان راهکار اصلی سلامت اجتماع، وجه بارز کار علمی استاد را تشکیل می‌دهد، و سابقه‌ای بیش از چهل سال را در تحقیق و مشاوره رقم زده است. در نگرش ایشان، ارزش‌های اجتماعی از خانواده سرچشمه می‌گیرد و خانواده منبع رشد اخلاقی جامعه است، و حل مؤثر بیماری‌های اجتماعی با توجه به محوریت خانواده سالم امکان‌پذیر خواهد بود.

کتاب اخیر ایشان «خانواده در تندباد»، به ریشه‌یابی عمیق آسیب‌های خانواده در عصر ما و راه‌حل‌های خروج از این آسیب‌ها می‌پردازد. ایشان در فاصله سال‌های 1386 تا 1390 عهده‌دار ریاست مرکز مشاوره روانشناختی دانشگاه علم و صنعت و نیز مشاور دانشکده مهندسی برق در ارتقای فضای انسانی و پیشرفت علمی بوده‌اند.

با اعتقاد به ضرورت گفتگوی اساتید با یکدیگر و همگرایی در بینش‌های اجتماعی و سیاسی آنان، ایشان از یاری‌دهندگان و احیاکنندگان هم‌اندیشی اساتید در دانشگاه بودند. وجه بارز دیگر در فعالیت علمی و تخصصی ایشان، حوزه جوانان، و روانشناسی اجتماعی و محیطی با تکیه بر محیط‌های آموزشی، به‌ویژه آموزش عالی و دانشگاهی است، و کتاب تحلیلی استاد با نام «مدیریت تحول‌گرا در دانشگاه» برآمده از سال‌ها تحقیق و تجربه در این حوزه است.

ایشان تا سال 1403 به عنوان مشاور معاونت فرهنگی و یا مشاور ارشد رئیس در دانشگاه‌ها فعالیت کرده‌ و بر نظریه پیشرفت علمی بر مبنای ارتقای فضای انسانی تأکید می‌کنند. اغلب مخاطبان دانشگاهی ایشان را با سخنرانی‌هایشان می‌شناسند، که تلاش شده در این سایت به‌صورت منظم ذخیره و آرشیو گردد.

کتاب‌های اخیر
(کلیک برای اطلاعات بیشتر)