حمایت و نظارت والدین در دوران مدرسه

انتشار یافته در تاریخ: 3 نوامبر 2013

در دومین بخش از سخنرانی‌‌های مربوط به والدین و اولیای مدرسه، نقش خانه و مدرسه مورد توجّه قرار می‌‌‌گیرد. برخی از والدین گاه در میزان حمایت خود از فرزندان تا آن‌‌جا پیش می‌‌روند که امکان هرگونه کسب تجربه، ریسک پذیری و مواجهه با شرایط جدید را از او می‌‌گیرند، و برخی دیگر گاه فرزندان را در مواجهه با شرایط آسیب‌‌زا نیز تنها می‌‌گذارند. تربیت فرزندانی دارای عزّت نفس و اعتماد به نفس مستلزم چه نوع حمایتی است؟ کلید پرورش انسانی با اعتماد به نفس، استحکام شخصیت و خودباوری چیست؟ ریشه‌‌های احساس تحقیر یا احساس مثبت خودارزشی در کدام رفتار والدین است؟

Stand_School2_HemayatvaNezarat

در این سخنرانی از خودباوری و اتصال جوان با جامعه و رشد مسئولیت‌‌پذیری نسبت به جامعه گفته می‌‌شود. در رشد تفکر و مسئولیت‌‌پذیری اجتماعی و احساس مشارکت چه وظایفی بر عهده خانواده است و مدرسه چه نقشی دارد؟ انتقال ارزش‌‌های انسانی در داخل خانه با چه ابزاری می‌‌تواند انجام پذیرد؟ نمره تا چه حد مهم است؟ و چرا تأکید بر نمره می‌‌تواند نقشی مخرّب در رشد  روانی فرزندان ما ایفا نماید؟  همچنین بر صرف وقت و پایه‌‌‌گذاری ارتباط مبتنی بر افکار و اندیشه‌‌های مشترک ، مستقل از ارتباط عاطفی والد و فرزندی برای آینده تأکید و راهکارهایی برای توسعه ارتباط و تفاهم با فرزندان ارائه می‌‌گردد.

ss

  1. ایزج گفت:

    سلام لطفا مجموعه ای از این سخنرانی ها را برای بنده ارسال فرمایید. باتشکر

    1. مدیر سایت گفت:

      با سلام و آرزوی توفیق شما، فایل‌های صوتی سخنرانی‌ها به مرور بر روی سایت بارگزاری می‌شوند. در صورت نیاز به دریافت سخنرانی‌های موجود بر روی CD می‌توان با پست الکترونیکی دفتر (نشانی زیر صفحه) مکاتبه نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلاش علمی خستگی‌ناپذیر
تصویر استاد در حال سخنرانی

احیای ارزش‌های خانواده و دفاع از جامعه خانواده‌محور، و در یک کلام ترویج خانواده سالم به عنوان راهکار اصلی سلامت اجتماع، وجه بارز کار علمی استاد را تشکیل می‌دهد، و سابقه‌ای بیش از چهل سال را در تحقیق و مشاوره رقم زده است. در نگرش ایشان، ارزش‌های اجتماعی از خانواده سرچشمه می‌گیرد و خانواده منبع رشد اخلاقی جامعه است، و حل مؤثر بیماری‌های اجتماعی با توجه به محوریت خانواده سالم امکان‌پذیر خواهد بود.

کتاب اخیر ایشان «خانواده در تندباد»، به ریشه‌یابی عمیق آسیب‌های خانواده در عصر ما و راه‌حل‌های خروج از این آسیب‌ها می‌پردازد. ایشان در فاصله سال‌های 1386 تا 1390 عهده‌دار ریاست مرکز مشاوره روانشناختی دانشگاه علم و صنعت و نیز مشاور دانشکده مهندسی برق در ارتقای فضای انسانی و پیشرفت علمی بوده‌اند.

با اعتقاد به ضرورت گفتگوی اساتید با یکدیگر و همگرایی در بینش‌های اجتماعی و سیاسی آنان، ایشان از یاری‌دهندگان و احیاکنندگان هم‌اندیشی اساتید در دانشگاه بودند. وجه بارز دیگر در فعالیت علمی و تخصصی ایشان، حوزه جوانان، و روانشناسی اجتماعی و محیطی با تکیه بر محیط‌های آموزشی، به‌ویژه آموزش عالی و دانشگاهی است، و کتاب تحلیلی استاد با نام «مدیریت تحول‌گرا در دانشگاه» برآمده از سال‌ها تحقیق و تجربه در این حوزه است.

ایشان تا سال 1403 به عنوان مشاور معاونت فرهنگی و یا مشاور ارشد رئیس در دانشگاه‌ها فعالیت کرده‌ و بر نظریه پیشرفت علمی بر مبنای ارتقای فضای انسانی تأکید می‌کنند. اغلب مخاطبان دانشگاهی ایشان را با سخنرانی‌هایشان می‌شناسند، که تلاش شده در این سایت به‌صورت منظم ذخیره و آرشیو گردد.

کتاب‌های اخیر
(کلیک برای اطلاعات بیشتر)