در رسانه ها

این بخش برای دسترسی آسان به اخبار سخنرانی‌های اخیر، بازتاب در رسانه‌ها، و پیوند به وبسایت‌های دیگری است که منعکس کننده آثار هستند.

 

آیین رونمایی از کتاب «مدیریت تحول گرا در دانشگاه» در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با حضور استاد سید احمد ساویز، نگارنده اثر و با همراهی دکتر محمود ملاباشی استاد دانشگاه علم و صنعت و دکتر افشین شریعت استاد دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.(ادامه مطلب)

۱۳۹۵/۱۲/۲۱– مشکل اصلی مردم ژاپن هستند! طبق قانون تجارت بین دو کشور آلمان و ژاپن، در ازای صادرات اتومبیل های ژاپنی مانند تویوتا و سوزوکی و میتسوبیشی به آلمان، آلمانی ها هم حق صادرات اتومبیل آلمانی مانند مرسدس بنز و ب.ام.و و فولکس واگن را به ژاپن داشتند. (ادامه مطلب)

۱۳۹۶/۰۲/۱۸- به‌گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، نشست نقش دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در توسعه نشر دانشگاهی عصر دوشنبه (18 اردیبهشت) با حضور مهدی سعیدی‌کیا، مدیر انتشارات آها، حمیدرضا شهابی حقیقی، عضو هیئت علمی دانشگاه امیرکبیر و مدیر انتشارات امیرکبیر، احمد ساویز، مشاور معاونت فرهنگی دانشگاه علم و صنعت و مسعود پایدار، مدیر نشر کتاب دانشگاهی و نائب رئیس اتحادیه ناشران در سرای اهل قلم ناشران کتاب دانشگاهی سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار شد. (ادامه مطلب)

 

fars_logo2

۱۳۹۳/۶/۱۹– مقاله استاد در بخش دیدگاه‌های جامعه، خانواده و جوان:   دشواری ازدواج به کدام دلیل؟ بخش عمده‌ ای از موانع ازدواج، ماهیت فرهنگی دارند، چون اگر مانع اصلی، عامل اقتصادی بود، چرا در یک یا دو نسل قبل‌تر که عموم مردم نسبت به امروز سطح اقتصادی پایین تری داشتند، توجّه بیشتری به ازدواج و فرزندپروری وجود داشت؟ 

Logo_RasaNA

۱۳۹۴/۶/۱۲– به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، احمد ساویز، استاد دانشگاه و مشاور خانواده در مراسم گردهمایی کشوری غواصان و خط شکنان آزاده که پیش از ظهر امروز پنج شنبه 12 شهریور ماه در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد، گفت: آزادگان نمونه ای با ارزش از کارنامه درخشان انقلاب اسلامی ایران هستند.  وی با بیان اینکه در کنار آزادگان عزیز و رشادت های آنها  نباید خانواده آنها را نباید نادیده گرفت، گفت …

Hamandishi_Weblogo

۱۳۹۱/۸/۲۹– دفتر هم اندیشی دانشگاه علم وصنعت در ۲۹ آبان‌ماه اقدام به برگزاری نشست عمومی هم اندیشی استادان دانشگاه نمود.  در این نشست هم اندیشی مباحث حول چهار محور از پیش تعیین شده، مطرح و از سوی اساتید پیگیری شد که این چهار محور به شرح ذیل می باشد؛

  1. الگو گیری از دفاع مقدس در مواجهه با تحریم ها
  2. اقتصاد مقاومتی، مفاهیم و رویکردها
  3. اهمیت کار و تولید از دیدگاه مبانی فرهنگی و ارزشی
  4. نقش اساتید در مقابله با تهدید تحریم و استفاده از فرصت های پیش رو …
Hamandishi_Weblogo

۱۳۸۹/۱۲/۱ – در کشاکش کارهای روزمره، جلسات توجیهی و حضور دوستان در جلسات دانشکده‌ي علوم اجتماعی نوید این را می داد که سفر ما با همه‌ي اشتغالات ذهنی مان دارد به وقوع می پیوندد. سعی می کردیم توجه خودمان را از مسايل عادی روزمره به سفری متفاوت از همه‌ي سفرهایی که تاکنون انجام داده بودیم جلب کنیم. با مطالبی که روحانی کاروان و مسئول کاروان بیان می‌کردند آرام‌آرام باورمان می‌شد که دعوت شده‌ایم… سفر ما با قدری تأخیر مواجه شد، اما می‌دانستیم که عازم هستیم.

 ISNA_WebLogo

۱۳۸۹/۱۲/۲۱ – عضو هم‌انديشي دانشگاه علم و صنعت ايران در نشست هم‌انديشي اساتيد دانشگاه علم و صنعت و دانشگاه‌هاي خوزستان، با اشاره به اينكه ايمان و فكر، خودباوري، فضا دادن به جوانان براي تفكر و عمل و فرهنگ قناعت و ايثارگري به عنوان دستاوردهاي هشت سال دفاع مقدس، مي‌تواند در اين نشست مطرح شود، گفت: واقعيت اين است كه به عنوان اساتيد دانشگاه‌ها نتوانستيم اين دستاوردها را به دانشگاه‌ها منتقل كنيم. به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه خوزستان – سيد احمد ساويز در اين نشست كه

تلاش علمی خستگی‌ناپذیر

خانواده سالم، احیای خانواده، و جامعه خانواده محور وجه بارز کار علمی استاد را تشکیل می دهد، و سابقه ای بیش از چهل سال را در تحقیق و مشاوره رقم زده است. در نگرش ایشان، ارزش های اجتماعی از خانواده سرچشمه می گیرد و خانواده منبع رشد اخلاقی جامعه است، و حل موثر بیماری های اجتماعی با توجه به محوریت خانواده سالم امکان پذیر خواهد بود. ایشان در فاصله سالهای 1386 تا 1390 عهده دار مدیریت مرکز مشاوره روانشناختی دانشگاه علم و صنعت و نیز مشاور دانشکده مهندسی برق در ارتقای فضای انسانی و پیشرفت علمی بوده اند. وجه مهم دیگر فعالیت علمی و تخصصی ایشان، حوزه جوانان، و روانشناسی اجتماعی و محیطی با تکیه بر محیط‌های آموزشی، به خصوص آموزش عالی و دانشگاهی است. امروز ایشان به عنوان مشاور ارشد رئیس دانشگاه شاهد، و نیز به عنوان مشاور اجتماعی معاونت فرهنگی دانشگاه علم و صنعت برای پیشرفت علمی بر مبنای ارتقای فضای انسانی تلاش می کنند. ایشان معتقدند که انگیزه قوی و ارتباطات سالم انسانی در میان اعضای دانشگاه، کلید تحرک علمی است و بیدار کردن انگیزه های خفته جوانان، به معنای فعال ساختن ظرفیت های نهفته دانشگاه برای تاثیرگزاری در کشور است.