سخنرانی در مکه مکرمه برای کاروان اساتید:‌ تدابیر تربیتی فرزندان

انتشار یافته در تاریخ: 7 آگوست 2023

این سخنرانی ارزشمند و پرسش و پاسخ‌های بسیار مفید آن در قالب جلسه هم اندیشی کاروان اساتید حج تمتع در دوره اقامت در مکه مکرمه، و در روز ۲۹ تیرماه ۱۴۰۲ ارائه شده است که در قالب هفت فایل صوتی پانزده-بیست دقیقه‌ای مرتب شده و ارائه می‌گردد. شنیدن این ارائه برای والدینی که دغدغه پرورش فرزندانی سالم را در عصر حاضر دارند، به شدت توصیه می‌شود.

محتوای ویژه این سخنرانی:‌ نکات و تدابیری برای مدیریت رسانه، گیم و تلویزیون ، ناسازگاری با برادر و خواهر یا هم‌بازی، تأدیب مثبت بدون دعوا کردن،‌ تعلیم صفات مثبت راستگویی و پرسشگری با عمل، حضور در حیات اجتماعی فرزندان و واگذار نکردن تربیت به مدرسه، چگونگی صرف وقت با فرزندان و دلیل ضروری بودن آن برای تربیت انسان متعالی و فاخر، و پاسخ به سوالاتی از قبیل آن که آیا باید به تطبیق فرزندان با «دوران مدرن» تن داد؟

بسته به دستگاه شما،بارگیری (دانلود) صوت‌ها با کلیک راست یا ضربه بر روی نوار پخش کننده امکانپذیر است.

تدابیر تربیتی کودکان (بخش اول)

تدابیر تربیتی کودکان (بخش دوم)

پرسش و پاسخ بحث کودکان (بخش اول)

پرسش و پاسخ بحث کودکان (بخش دوم)

تدابیر تربیت نوجوان

پرسش و پاسخ مبحث نوجوان (بخش اول)

پرسش و پاسخ مبحث نوجوان (بخش دوم)

مکه مکرمه، ۲۹ تیرماه ۱۴۰۲
سالن نمازخانه هتل در مکه مکرمه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلاش علمی خستگی‌ناپذیر

خانواده سالم، احیای خانواده، و جامعه خانواده محور وجه بارز کار علمی استاد را تشکیل می دهد، و سابقه ای بیش از چهل سال را در تحقیق و مشاوره رقم زده است. در نگرش ایشان، ارزش های اجتماعی از خانواده سرچشمه می گیرد و خانواده منبع رشد اخلاقی جامعه است، و حل موثر بیماری های اجتماعی با توجه به محوریت خانواده سالم امکان پذیر خواهد بود. ایشان در فاصله سالهای 1386 تا 1390 عهده دار مدیریت مرکز مشاوره روانشناختی دانشگاه علم و صنعت و نیز مشاور دانشکده مهندسی برق در ارتقای فضای انسانی و پیشرفت علمی بوده اند. وجه مهم دیگر فعالیت علمی و تخصصی ایشان، حوزه جوانان، و روانشناسی اجتماعی و محیطی با تکیه بر محیط‌های آموزشی، به خصوص آموزش عالی و دانشگاهی است. امروز ایشان به عنوان مشاور ارشد رئیس دانشگاه شاهد، و نیز به عنوان مشاور اجتماعی معاونت فرهنگی دانشگاه علم و صنعت برای پیشرفت علمی بر مبنای ارتقای فضای انسانی تلاش می کنند. ایشان معتقدند که انگیزه قوی و ارتباطات سالم انسانی در میان اعضای دانشگاه، کلید تحرک علمی است و بیدار کردن انگیزه های خفته جوانان، به معنای فعال ساختن ظرفیت های نهفته دانشگاه برای تاثیرگزاری در کشور است.